I arbeid under NM for Hobbykokker 2009. |
For meg har alltid det lille ekstra vært viktig. Det jeg virkelig har brent for og lagt inn mye energi på er helgemåltidene og festmåltidene. Å planlegge og gjennomføre en 3- retter, eller kanskje til og med 5, eller 7 gir et enormt kick.
Derfor har jeg vært med på å starte opp et lite firma vi driver på hobbybasis: Gourmetkokkene. Det har gitt meg muligheten til å glede andre med den samme opplevelsen og til å spre kunnskap om mat gjennom matkurs.
Den samme kunnskapen og interessen for mat har også mine to barn fått. VI har bare en regel hjemme og det er at alt må smakes på. Det er helt ok å ikke like første gang, men vi smaker gjerne igjen og igjen. Det har gjort at jeg har fått to barn som har blitt ganske allsidige og som tør å prøve noe nytt. Selv om det varierer noen ganger.
Hele tiden har kortreist mat vært en viktig del av matopplevelsen. Det å være stolt av det gode vi produserer i vår egen region.
Jeg håper at jeg ved denne boggen kan spre ekte matglede og gi god inspirasjon til det lille ekstra der hjemme.
I tillegg må du stemme på meg, kommentere, dele på facebook, twitter osv. Det er uten tvil den som skaper mest interesse rundt bloggen sin som blir plukket ut. Så liker du det du leser så vær aktiv og gjør noe ut av det.
Les, lik, stem og del NÅ!
http://delta.jernia.no/
Mvh
Marius Eriksen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar