søndag 21. oktober 2012

Barnas måltid...

Jeg lovte dere å følge opp med resultatet på utfordringen jeg ga barna i Mathallen.

På jakt etter det som søndag ettermiddag skal bli et tapas måltid for hele familien endte barna opp med følgende råvarer:
- Økonolgisk pasta og pesto fra Via Italia
- 4 ulike oster fra Den Blinde Ku med kirsebær marmelade
- Bacon fra Slaktern
- Hjortepølse og Einebærgele fra Smak av Valdres
- Olivenfoccacia fra Baker Nikolaisen
- Vår juice fra Melkerampa
- I tillegg har vi en del frukt og grønt hjemme fra før.

Resultatet ser du på bildet! De gjorde alt selv. Planlegge, forberede, dekke på, kutte, steke, koke, legge det opp, servere og ikke minst rydde. Deilig å ha egen barnerestaurant hjemme. Utrolig hva de får til selv.

Vi endte opp med et deilig tapas bord med:
- 4 ulike oster med kirsebærgele
- hjortepølse med einebærgele
- tortilla chips med salsa
- pasta med bacon, løk og pesto
- foccacia med oliven

Helt overraskende dukket det også opp en liten dessert: jordbærgele med bringebærsaus. Mmmmmm...

La barna dine prøve det også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar