tirsdag 16. oktober 2012

Marinert pære og kamskjell med jalapeno og søt soya

Her er en liten apetittvekker som vil sette smaksløkene i gang.


Ingredienser:
4 kamskjell
2 pærer, Conference
2 vårløk
2 ss sesamfrø
4 ss olivenolje
1 ts limesaft
1 ts Kecap manis (søt soya)
2 jalapeno


Fremgangsmåte:
Rens kamskjellene og skjær i tynne skiver.

Skrell pærene og skjær sirkler som er like store som kamskjellene. La pærene ligge i sitronvann til de skal brukes.
Rist sesamfrøene i en tørr panne til de hopper. Avkjøl.
Bland olje, lime, jalapeno og soya. Ha det over kamskjellene og pæren. Ha på litt salt, pepper og sesamfrøene like før servering.

Bon apetit!

PS! Ikke gem å stemme og dele på: http://delta.jernia.no/konkurranse/post/64/marius-eriksen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar